PRIVATLIVSPOLITIK

Gældende fra: 1. maj 2021
De følgende termer er gældende for denne Privatlivspolitik: "Klient", "Brugeren", "Dig" og "Dine" refererer til dig, den person som tilgår dette website og accepterer Virksomhedens betingelser. "Virksomheden", "Os", "Vi", "Vores" refererer til LeadZip Consult. "Part", "Parter", referer enten til Klienten, til Os eller til en ekstern organisation (3. part). "Tjeneste" referer til vores produkter og serviceydelser af både materiel og immateriel karakter, herunder den platform, vi stiller til rådighed til brugerne. 

Brug af ovenstående eller andre ord i ental eller flertal, med store eller små bogstaver, og/eller han/hun eller dem, har samme betydning og refererer til det samme.

Denne side informerer dig om vores politikker ift. indsamling, brug og oplysning af disse data, når du bruger vores Tjeneste og de valg, som du har du i forhold til disse data.

Informationsindsamling og brug

Vi indsamler flere forskellige typer af information til forskellige formål for at levere og forbedre vores Tjeneste til dig.

Typer af information vi indsamler

Vi indsamler information om dit land, din webbrowser (herunder navn, version og mere), telefon version, telefon information (herunder fabrikant, operativsystem og version), sprog, app version og mere.
Brugsdata
Vi indsamler muligvis information om, hvordan vores Tjeneste tilgås og bruges ("Brugsdata"). Disse brugsdata kan inkludere information såsom navnet på brugeren, landet som brugeren opholder sig i, siderne som brugeren besøger, tidspunktet, som siderne besøges, tiden brugt på siderne, unikke enheds ID, samt andre diagnosticeringsdata.
Ved deltagelse i online Q&A, Kærlig Krop og 1:1 samtale, kan Maria Merrild tage noter. Disse noter tilgåes ikke af andre end Maria Merrild.

Brug af data

LeadZip Consult bruger den indsamlede data til forskellige formål:
 • At levere og vedligeholde Tjenesten
 • At underrette dig om, at vi foretager ændringer i vores Tjeneste
 • At tillade dig at deltage i interaktive funktioner, når du vælger dette (fx Spørgeskemaundersøgelser)
 • ​At yde kundeservice og support
 • ​At lave analyse på den indsamlede data, så vi kan forbedre Tjenesten
 • ​At monitorere brugen af vores Tjeneste
 • ​At opdage, undgå og adressere tekniske problemer

Videregivelse af data

Din information, herunder personlige data, kan overføres til computere, som befinder sig i et andet område eller land end dit. Databeskyttelseslovene kan være forskellige fra dem fra dit område eller land.

Dit samtykke til denne Privatlivspolitik efterfulgt at indsendelse af sådanne informationer betyder, at du accepterer denne overførsel.

LeadZip Consult vil gøre alt i dets magt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik, og at ingen data videregives til en organisation eller land medmindre, at der er tilstrækkelige foranstaltninger på plads, som sikrer dine data og andre personlige informationer.

Oplysning af data

Lovkrav
Vi kan vælge at oplyse dine data i god tro, som er nødvendig for at:
 • Overholde gældende lovgivning
 • Beskytte og forsvare LeadZip Consult's rettigheder eller ejendom
 • Forhindre og undersøge forkert brug af vores Tjeneste
 • Beskytte brugerne af vores Tjeneste eller offentligheden
 • ​Beskytte vores juridiske ansvar

Datasikkerhed

Dine datas sikkerhed er vigtig for os, men vær opmærksom på, at ingen overførsel via Internettet eller andre elektroniske lagerenheder er 100% sikre. Vi bestræber os på at bruge accepterede metoder til at beskytte dine data, men vi kan ikke give nogen absolut garanti.

Tjenesteudbydere

Vi anvender 3. partsvirksomheder, som er:

Analytics

Vi anvender 3. partstjenester til at monitorere og analysere vores Tjeneste:
 • ClickFunnels (https://www.clickfunnels.com)
  ClickFunnels tilbyder en analyse tjeneste, som sporer og rapporterer trafik. Vi bruger den indsamlede data til at vise og målrette reklamer. Vi deler ikke denne information med 3. parter.
 • ​Facebook Pixel (https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel)
  Vi bruger Facebook Pixel til at indsamle data om besøgende på vores website og til at målrette reklamer. Vi deler ikke denne information med 3. parter.
 • Google Analytics
  Vi bruger Google Analytics til at indsamle data om besøgende på vores website og til at målrette reklamer. Vi deler ikke denne information med 3. parter.

Links til andre websites

Vores Tjeneste kan indeholder links til andre sider, som vi ikke opererer. Hvis du klikker på et link til en 3. part, vil du blive navigeret til denne parts website. Vi anbefaler stærkt, at du læser Privatlivspolitikken af ethvert website, som du besøger.
Vi har ingen kontrol og ansvar for indholdet og Privatlivspolitikken på 3. partens website eller tjenester.

Børnepolitik

Vores Tjeneste henvender sig ikke til børn under 15 år.
Ved brug af vores Tjeneste accepterer du, at du er over den lovmæssige aldersgrænse i dit land. Hvis du er under den lovmæssige aldersgrænse, skal du have samtykke fra din forælder eller den person, som er din værge.
Vi indsamler ikke vidende identificerbar information fra nogen, som er under 15 år. Hvis du er en forælder eller værge, og du ved, at dit barn har givet personlige data til os, så kontakt os venligst. Hvis vi bliver gjort opmærksom på, at vi har indsamlet personlige data fra børn uden barnets forældres eller værges samtykke, så vil vi slette disse personlige data fra vores servere.

Ændringer til denne Privatlivspolitik

Vi reviderer denne Privativspolitik fra tid til anden. Du bedes at læse denne Privatlivspolitik periodisk. Ændringer i denne Privatlivspolitik er gældende, når de bliver vist på denne side.

GDPR

Du har ret til at se, ændre, begrænse behandling, protestere imod retten til automatiseret beslutningstagning, herunder sletning af data, som vi opbevarer.

Databeskyttelsesrettigheder

Lad os sikre os, at du ved, hvilke databeskyttelser rettigheder enhver bruger har:
Rettigheder til adgang
Du har ret til at kontakte os og forespørge kopier af dine personlige data.

Rettigheder til rettelse
Du har ret til at forespørge, at vi retter enhver data, som du mener er unøjagtig, ufuldstændig eller forkert.

Rettigheder til sletning
Du har ret til at forespørge, at vi sletter dine personlige data.

Rettigheder til at begrænse databehandling
Du har ret til at forespørge, at vi begrænser behandling af dine personlige data.

Rettigheder til at protestere mod databehandling
Du har ret til at protestere imod, at vi behandler dine personlige data.

Rettigheder til data flytning
Du har ret til at forespørge, at vi overfører dine data til en anden organisation eller direkte til dig. Vi har en måned til at svare, hvis du laver en forespørgsel.

Hvis du vil gøre brug af disse rettigheder eller har andre spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på email: Kontakt vores databeskyttelsesansvarlige:
Jesper Skjerning, på mail@LeadZipConsult.dk.
Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Privatlivspolitik, så kontakt os på:
E-mail: mail@LeadZipConsult.dk
Facebook gruppen "Kærligt Alvorligt": www.facebook.com/KaerligtAlvorligt